STARTSIDE        DANMARK        HISTORIEN OM BULGARIEN      USTINA       LINKS

 

 

 Startside

 Danmark

 Historien

 Ustina

 Links

 

 

Sommerferien 2006

 

Ferien over alle ferier

 

Sommeren 2006 er en kompleks størrelse at skrive om. Ferien var nemlig delt op i 3sektioner. Den første uge hvor vi alle seks, Anette og Bjarne, Alexander og Benjamin, Maria og Thomas var af sted. Efter den første uge rejste Maria og Thomas hjem og efter den anden uge rejste Alexander og Benjamin hjem og tilbage var Bjarne og jeg.

 

Det hele startede vanen tro i Kastrup Lufthavn. Denne gang gik turen over Warszawa i Polen. Det var en nem tur. Ingen problemer undervejs – hverken ud eller hjem.

 

Forventninger

 

I Kastrup tog vi en lille snak om hvad vi forventede os af ferien og hinanden, så ingen skulle gå rundt med skuffelser i maven. Det viste sig at den eneste der nok ikke var helt afklaret var mig selv. Jeg ville så gerne have at de skulle elske stedet. Var så bange for at de skulle blive skuffede. Det groteske var, at det var først da alle ungerne var taget hjem, at det for alvor gik op for mig, hvor meget det havde betydet. I bagkundskabets kloge lys og efter diverse efterrationaliseringer må jeg erkende, at det bunder i ønsket om, at Ustina skal blive stedet, vi alle gerne vil til og som vil komme til at danne rammen om en mængde uforglemmelig oplevelser fremover. Den drøm var jeg tæt på at ødelægge ved at være emsig-mor. Men heldigvis er og bliver vores unger fantastiske og der skal heldigvis mere til at skræmme dem end som så.

Men ferien var vidunderlig. Det er da en usigelig luksus når ens halv- og helvoksne børn gider tilbringe ferier sammen med en. Vi føler os i hvert fald privilegerede.

 

Lidt om vind og vejr

 

Vi havde en pudsig vejr-oplevelse gennem ferien. Vi kunne drage en tydelig parallel til sidste års ferie. Første uge var meget blandet. Sol og byger. Anden uge blev bare varmere og varmere – det var den uge der var vores sidste uge året før og som vi kun havde oplevet til midtugen. Tredje uge som så var 1½ uge senere end det vi havde prøvet året før var bare ekstrem varm. Jeg var helt desperat en gang imellem så varmt var det. Den sidste dag i vores ferie tilbragte jeg inden døre – kunne simpelthen ikke klare de temperaturer der var udenfor.

 

 


Uge 1 - Anette og Bjarne, Alexander og Benjamin, Maria og Thomas

 

Uge 2 - Anette og Bjarne, Alexander og Benjamin

 

Uge 3 - Anette og Bjarne

anette-bjarne@stofanet.dk