STARTSIDE     DANMARK      HISTORIEN OM BULGARIEN      USTINA     LINKS

 

 

 Startside

 Danmark

 Historien

 Ustina

 Links

 

 

December 2008

 

Ingen efterårstur!

 

Der var ikke planlagt en efterårs-tur til Bulgarien her i 2008, men det skulle gå anderledes end vi havde forestillet os.
Vores kostbare alene-tur var blevet skrinlagt pga. mange arrangementer i løbet af oktober/november. Vi kunne bare ikke få det hele til at hænge sammen. Men så ændrede det hele sig pludseligt.

 

 

Ugebrev fra Bulgarian Properties

Det startede med et ugebrev fra Bulgarian Properties, hvor jeg så en fantastisk lækker grund der var til salg. Ikke at vi på noget tidspunkt havde overvejet noget sådan, men når det så pludselig bliver serveret på et sølvfad for en. Nå, vi kiggede lidt, snakkede meget, til og fra, og lagde projektet i skuffen. Så kom der endnu en mail med grunde. Nysgerrige som vi jo er kiggede vi lidt igen og så rullede lavinen. Men det skulle ikke være let. For første gang nogensinde kunne vi ikke blive enige om projektet. A ville det ene og B ville det andet, og ingen ville gi’ sig. Så tog vi børnene med på råd. Meningen med det hele var nemlig at vi ville gøre det som en investering til dem, og viste det sig nu at de synes ideen var tåbelig, ja så kunne det jo være lige meget det hele. De synes det var en rigtig god ide, og det hele endte med at de selv valgte den grund ud, de så synes vi skulle købe.

 

Afsted med drengene

 

Så blev Bjarne og Benjamin sendt på en meget hektisk lang weekend i Bulgarien. En hård tur med masser af forviklinger. Det startede allerede fredag som de skulle af sted lørdag, med en opringning fra ejendomskontoret. ”Hvor bliver i af, vi står i lufthavnen og venter?” Godt så, men det er altså først i morgen vi kommer, så vi ses der. Så blev det lørdag og afgang. Med problemer. Det selskab de skulle flyve med strejkede, så de blev omdirigeret til et andet selskab, CZA over Prag. Det betød de var før i Sofia, hvad der jo ikke gjorde noget. Nu var det så bare sådan at der ikke kom nogen for ejendomskontoret og hentede dem. Det var smuttet under gårdsdagens forvirring over ankomst-tidspunktet. Nu betød det ikke så meget. Vi er jo efterhånden temmelig kendte med turen til busstationen, så af sted det gik. Ind og købe billetter og endelig kunne de to slappe af med en velfortjent øl.
Busturen fra Sofia til Bourgas tog godt 5 timer, så det var sent aften inden de kom til hotellet. Taxa-chaufføren kunne så ikke finde hotellet, men efter lidt roden rundt lykkedes det. Det var et splinternyt hotel, der endnu ikke var helt færdigbygget. Og service var der masser af, da Bjarne og Benjamin var hotellets eneste gæster.

 

Grunden

 

Dagen efter var de så sammen med ejendoms-kontoret ude og se på grunden. Desværre i øsregnvejr, så det var begrænset hvor meget de fik set af området, men nok til at de kunne sige god for grunden. Så tilbage til kontoret og få sat gang i al papirarbejdet. Alt det gik heldigvis som det skulle og det lykkedes oven i købet de to af handle prisen lidt ned samt få lavet en aftale om at det lille skur der var på grunden skulle fjernes. Det var jeg herhjemme i Danmark lidt uforstående overfor – det kunne vel bruges som skur – men det påstod de det ikke kunne. Det forstod jeg så da jeg så billederne.

Nå, efter et par hektiske men hyggelige herreturs-dage var det tid til at vende næsen hjem. Det skulle så vise sig at blive lidt besværligt. Der var nemlig sket en fejl i Kastrup da de blev omdirigeret til et andet selskab, så pludselig stod de uden retur-billetter. De var blevet aflyst da deres udrejse-billet ikke var blevet brugt! Så blev der panik. Der blev ringet frem og tilbage og fra Herodes til Pilatus, og da skranken for tjek-in er lukket og der er udkald til flyet går det hele så op i en højere enhed og de spurter gennem der hele og kommer med flyet som planlagt. Det er sjovere at fortælle om end at stå midt i.

 

Nu er vi så ejere af en grund også. Den ligger kun 20 km fra kysten i en lille bitte landsby, med få km til en større by og 18 km til Bourgas lufthavn. Hvad planen så er? Ja, det vil tiden vist vise:-)

 

 

 

 

 


Hotellet

 

 

Bourgas by

 

Grunden

 

Drengene på slap line...

anette-bjarne@stofanet.dk